Hva er Gnist?

Gnist er et tidligfasefond, basert i og driftet fra Trondheim, som investerer i Trondheimsbaserte startups. Med et bredt nettverk av samarbeidspartnere har vi et sterkt startupmiljø i ryggen, og når vi investerer i deg får du det også. I tillegg står vi på skuldrene til vårt alumninettverk som ønsker å hjelpe din bedrift opp fra bakken.

Investeringsorganet til 6AM

6AM er et veletablert akseleratorprogram for pre-seed teknologi-startups i Trøndelag. Det er 6AM som gjør forvaltningsjobben til Gnist, og har ansvar for den daglige driften av fondet. Dette innebærer blant annet dealflow, markedsføring, oppfølging av startups og investorer, fremstille saker for styret og forvaltning og salg av aksjer. Mye av dette overlapper med det 6AM allerede gjør, som gjør jobben resurseffektiv for Gnist.

Møt vårt team

Thor Richard Isaksen

Investment manager i Gnist Capital
Daglig leder, 6AM

Bakgrunn som Founder og CEO i InstaPoll, og som Head of Communications i Zedge da de skalerte opp og gikk på børs på NYSE i juni 2016

Marcus Nickelsen

Investment manager i Gnist Capital
COO, 6AM

Bakgrunn som Co-founder og COO i Njord Robotics, har “rundet” innovasjonsmiljøet på NTNU som Veiledersjef i Spark, leder for Solan Linjeforening og leder på Grunderbrakka. Har veiledet over 100 startups og prosjekter siden han startet i 6AM i 2021.

Dette er investorene i fondet